Ekteskapskurs

Ønsker du å gifte deg i St. Olav kirke? Ta kontakt med menighetskontoret for å reservere tid i kirken.

I den katolske kirke skal par som ønsker å gifte seg, delta i et ekteskapskurs i forkant av vielsen. Før kurset starter er det ønskelig at parene har forberedt kapittel 1 og 3 i kursboken Kjærlighet for livet. Kursmateriell kan hentes på menighetskontoret i Akersveien 14. Kursavgift er kr. 500,-. Kursavgiften dekker kursmateriell og enkel bevertning på kurskveldene.

Kurset går over fire kurskvelder. Det neste kurset i St. Olav domkirkemenighet holdes på følgende datoer:

6/10, 20/10, 3/11 og 17/11

Kurset holdes i Menighetssalen i Akersveien 5, inngang fra Akersveien rett overfor St. Joseph kirke. Kurset begynner ca. kl. 1845,  etter kveldsmessen som begynner klokken 18.

Vennligst kontakt menighetskontoret for ytterligere informasjon. Telefon: 22 98 21 65 / epost: oslo-st.olav@katolsk.no

Velkommen!