Ekteskapskurs

Ønsker du å gifte deg i St. Olav kirke? Ta kontakt med menighetskontoret for å reservere tid i kirken.

I den katolske kirke skal par som ønsker å gifte seg, delta i et ekteskapskurs i forkant av vielsen. Vi må ta forbehold om de til enhver tid gjeldende Covid-19 restriksjoner, men par som skal gifte seg vil uansett få tilbud om ekteskapskurs.

St. Olav domkirkemenighet planlegger kurs på norsk i oktober, men også på engelsk i løpet av høsten. I tillegg vil St. Hallvard menighet på Tøyen tilby kurs på norsk i september og november, og i tillegg vil St. Johannes menighet på Bredtvet vil tilby enkelte kurs ved behov.

Påmelding til kurs på norsk skjer ved å benytte påmeldingsskjema som du finner her: Påmelding til kurs på norsk

Preregistration to course in English by using the application form you will find here: Preregistration to course in English

Vennligst kontakt menighetskontoret for ytterligere informasjon. Telefon: 22 98 21 65 / epost: oslo-st.olav@katolsk.no