Katolsk grovbrød -

åndelig næring for sultne sjeler

Også i koronatider er vi sultne på åndelig føde! St. Olav domkirkemenighet i Oslo ønsker fortsatt velkommen til oppbyggelige samvær med foredrag og samtale om kristentroen og troens liv.

Onsdag 21. oktober kl. 19.00

Prof. em. Bernt T. Oftestad:

Jesu Bibel og vår. Om forholdet mellom GT og NT

Onsdag 4. november kl. 19.00

P. Claes Tande:

Tvangstrøye for kristenlivet? Kirken og kirkeretten

Onsdag 18. november kl. 19.00

P. Josef Ottersen:

Helliggjørende tro – begynnelsen på det evige liv

Sted: Menighetssalen, Akersvn. 5 ved St. Olav kirke, Oslo.

Tidspunkt: Samværene begynner kl. 19.00. Dørene åpnes kl. 18.30.

Møt fram i god tid på grunn av registreringen ved ankomst. Vi tar alle nødvendige hensyn til avstand, renhold, antibac etc. Ingen servering. Du må være helt frisk, fri for symptomer (også milde) og ikke i karantene.

Påmelding

På grunn av smittevernreglene er antall deltakere begrenset til 50. For å sikre deg plass kan du registrere deg på forhånd på https://billett.katolsk.no, eller ringe menighetskontoret (22 98 21 65) på ukedager kl. 12–15. Vis påmeldingskoden til vakten ved ankomst. Hvis det er ledige plasser (sjekk billett.katolsk.no), kan du registrere deg ved ankomst. Registreringen åpner én uke på forhånd.

Strømming

Talene/foredragene strømmes og legges ut på Facebook: St. Olav katolske domkirke

YouTube: St. Olav katolske domkirke

Kveldsmesse

For den som ønsker det, er det mulig først å delta i menighetens kveldsmesse i St. Olav kirke kl. 18.00. Påmelding som ovenfor.