St. Patricks mass

07/03/2014

Torsdag 14. mars er det messe på engelsk i St. Olav kirke i anledning St. Patriks day. Etter messen er det kirkekaffe i i menighetssalen. Velkommen!

On Thursday 13 March 2014 at 1800 hrs St Olav’s Catholic Cathedral (St Olavs Domkirke) in Akersveien welcomes Irish people, their families and friends of Ireland, to a special Mass of celebration for the whole community, in English and Irish, with choral singing and instrument solos.

The Mass will be followed by a social gathering with tea, coffee and cake at Menighetshuset, Akersveien 5 at 1915 hrs. For more information about the Mass for St Patrick’s Day contact Nora Nordan nono@treider.noMesse for St Patricks dag:

Torsdag 13. mars 2014For å markere dagen for St Patrick, Irlands skytshelgen, vil det bli feiret en messe på irsk og på engelsk, i St Olav Domkirke, Akersveien, 0177 Oslo, torsdag den 13. mars 2014, kl 1800.Etter messen ønskes alle deltakerne velkommen til en uformell sammenkomst i Menighetshuset, Akersveien 5. Mer info Nora Nordan nono@treider.no

Nye innlegg

August 23, 2014