top of page

CFC-YFL Youth Camp

CFC-YFL YouthcampDen 4-6 April holder CFC-YFL youthcamp for unge mellom 13-22år. Den vil ta sted på Maria Holm. En ”Youthcamp” er en leir hvor unge som ønsker får vite mere om deres religion. På campen blir det sang og presentasjoner om tro, det blir også mye moro og man får bli kjent med andre unge i menigheten. Om det ønskes mere info, kontakt Mark Ross på: markross@hotmail.no eller 97648498.

CFC-YFL YouthcampThe 4-6 of April, CFC-YFL are hosting a youth camp for youth between 13-22yrs.It will take place at Maria Holm. A youthcamp is a camp where youth who want, get to know their religion more. At the camp, we will sing and have presentations about our faith and we will also have a lot of fun and get to know other youth in the parish. If you want more info, contact Mark Ross at: markross@hotmail.no or at: 97648498.

bottom of page