• Facebook Black Square

REGISTRERING TIL MESSER:

billett.katolsk.no

smittevern 3 punkter.png

Det er obligatorisk å registrere seg på forhånd for å delta i våre messer lørdager og søndager. Vi har bare anledning til å ha åpne kirker, når vi har full kontroll på antall og vet hvem som har vært her for å kunne spore opp eventuell smitte. Hvis du prøver komme uten registrering, risikerer du ikke bare å ikke få plass i kirken, men at hele messetilbudet kan bli lagt ned.

Med smitteverntiltak om avstand er det maks plass til 120 personer i St. Olav domkirke og 70 i St. Joseph (foruten de med liturgisk tjeneste). De som kommer må være helt friske, fri for symptomer (også milde) og ikke i karantene.

Vi må holde god avstand, unngå å håndhilse og rengjør hendene med håndsprit ved ankomst og før kommunion.

Ved påmelding bekrefter du at du er kjent med Smittevernreglene.

Når du ankommer kirken må du registrere deg hos vakten ved å vise din REGISTRERINGSKODE

enten med telefonen din eller skrevet på en lapp.

Tiltak og råd for å begrense korona-smitte

For alle som ønsker å besøke kirken gjelder følgende:

• Bli hjemme om du er syk.  De som er i karantene skal ikke oppsøke kirken.

• Ta litt håndsprit når du kommer inn, istedenfor vievann.

• Aldri mer enn 120 personer i St. Olav domkirken. og 70 i st. Joseph kirke.

•  Vi har kontinuerlig noen på vakt som sjekker at vi holder oss innenfor.

• Hold god avstand. Spre dere i kirkerommet. Vent f.eks. med å tenne lys til andre er ferdige.

• Vis respekt for sakramentet. Jesus er til stede på alteret.

Vi vil også minne om at helsemyndighetenes fremste råd for å unngå smitte er å vaske hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann. Hånddesinfeksjon (alkoholbasert) kan være et alternativ når man ikke har mulighet til å vaske hendene.

Alle med symptomer på forkjølelse bør holde seg hjemme.

Gratis tilgang til digital trosformidling fra FORMED.org

Menigheten har kjøpt tilgang til FORMED.org til alle våre medlemmer. Det er et bibliotek av katolske filmer, bøker        og videosnutter for alle målgrupper. Det er gratis å registrere seg via FORMED.org/signup og søke etter St. Olav menighet i Oslo. Se videoen under for en smakebit av tjenesten.

Katolsk grovbrød -

åndelig næring for sultne sjeler

Også i koronatider er vi sultne på åndelig føde! St. Olav domkirkemenighet i Oslo ønsker fortsatt velkommen til oppbyggelige samvær med foredrag og samtale om kristentroen og troens liv.

Onsdag 21. oktober kl. 19.00

Prof. em. Bernt T. Oftestad:

Jesu Bibel og vår. Om forholdet mellom GT og NT

Onsdag 4. november kl. 19.00

P. Claes Tande:

Tvangstrøye for kristenlivet? Kirken og kirkeretten

Onsdag 18. november kl. 19.00

P. Josef Ottersen:

Helliggjørende tro – begynnelsen på det evige liv

Sted: Menighetssalen, Akersvn. 5 ved St. Olav kirke, Oslo.

Tidspunkt: Samværene begynner kl. 19.00. Dørene åpnes kl. 18.30.

Møt fram i god tid på grunn av registreringen ved ankomst. Vi tar alle nødvendige hensyn til avstand, renhold, antibac etc. Ingen servering. Du må være helt frisk, fri for symptomer (også milde) og ikke i karantene.

Påmelding

På grunn av smittevernreglene er antall deltakere begrenset til 50. For å sikre deg plass kan du registrere deg på forhånd på https://billett.katolsk.no, eller ringe menighetskontoret (22 98 21 65) på ukedager kl. 12–15. Vis påmeldingskoden til vakten ved ankomst. Hvis det er ledige plasser (sjekk billett.katolsk.no), kan du registrere deg ved ankomst. Registreringen åpner én uke på forhånd.

Strømming

Talene/foredragene strømmes og legges ut på Facebook: St. Olav katolske domkirke

YouTube: St. Olav katolske domkirke

Kveldsmesse

For den som ønsker det, er det mulig først å delta i menighetens kveldsmesse i St. Olav kirke kl. 18.00. Påmelding som ovenfor.