• Facebook Black Square
  • Twitter Black Square
  • Instagram Black Square
  • YouTube Black Square
  • Blogger Black Square

#stolavmenighet

Kristi himmelfart 2020.jpg

PÅMELDING TIL MESSER

For å ta del i våre messer er det obligatorisk påmelding.

Dette skjer via bispedømmets felles løsning for messeregistrering:

billett.katolsk.no

Vi kan ikke være mer enn 50 i kirkerommet, foruten prest og de andre med tjeneste i liturgien. De som kommer må være helt friske, fri for symptomer (også milde) og ikke i karantene. Vi må holder god avstand, unngå å håndhilse
og rengjør hendene med antibac ved ankomst og før kommunion. 
Ved påmelding bekrefter du at du er kjent med Smittevernreglene.

smittevern 3 punkter.png

Påmeldingene stenges til midnatt dagen før. Vi foretrekker elektronisk påmelding, men for de som ikke er fortrolige med internett og ikke kan få hjelp av andre til å registrere seg, kan du også ringe følgende nummer mellom mellom kl. 10-16 på ukedager 22 98 21 79. 

HVERDAGSMESSER

Det vil bli feiret messe på norsk i domkirken mandag til fredag kl. 8, 11, og 18.
I tillegg feires det messe på spansk torsdager kl. 19, på tagalog fredager kl. 18, og på polsk fredager kl. 19. Messen på norsk kl 18 feires i St. Joseph på fredager. 

SØNDAGSMESSER feires på mange ulike språk:

Opptak fra høymessen:

Gratis tilgang til digital trosformidling fra FORMED.org

 

Menigheten har kjøpt tilgang til FORMED.org til alle våre medlemmer. Det er et bibliotek av katolske filmer, bøker og videosnutter for alle målgrupper. Det er gratis å registrere seg via FORMED.org/signup og søke etter St. Olav menighet i Oslo. Se videoen under for en smakebit av tjenesten. 

POTW_Horizontal-May3.jpg

Tiltak og råd for å begrense korona-smitte

 

Alle offentlige messer og menighetsaktiviteter er innstilt inntil videre. Men domkirken holder åpent hver dag, med sakramentstilbedelse, stille bønn, mulighet for å tenne lys  og skriftemål. For alle som ønsker å besøke kirken gjelder følgende:
 

  • Bli hjemme om du er syk.  De som er i karantene skal ikke oppsøke kirken.  

  • Ta litt håndsprit når du kommer inn, istedenfor vievann. 

  • Aldri mer enn 50 personer i kirken. Vi har kontinuerlig noen på vakt som sjekker at vi holder oss innenfor. 

  • Hold god avstand. Spre dere i kirkerommet. Vent f.eks. med å tenne lys til andre er ferdige.

  • Vis respekt for sakramentet. Jesus er til stede på alteret. 

Vi vil også minne om at helsemyndighetenes fremste råd for å unngå smitte er å vaske hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann. Hånddesinfeksjon (alkoholbasert) kan være et alternativ når man ikke har mulighet til å vaske hendene.

Alle med symptomer på forkjølelse bør holde seg hjemme. 

Kirkekaffe på internett søndager kl 12-13

Join oss på Zoom: https://zoom.us/j/95326490065

Nå kan endelig bli med på kirkekaffen igjen - hjemmefra! Vi har nå testet ut virtuell kirkekaffe etter høymessen et par ganger, og inviterer flere til å bli med. Du må nok belage deg på å lage din egen kaffe og vaffel hjemme, men du kan dele opplevelsen med resten av menigheten gjennom mobil eller PC.

Det enkleste for å delta, er å installere Zoom programmet på PC på forhånd, og så trykke på linken vi legger ut. Du trenger ikke registrere bruker for å bli med. 

OKBs nettprest-tjeneste

Bekymret, ensom, nysgjerring eller søkende?
Du kan alltid henvende deg til OKBs nettpresttjeneste.

Man kan spørre presten om både praktiske, teologiske, åndelige og personlige ting. Personvernet ved slike henvendelser er det samme som på sykehus, skoler, kontakt med menighetskontor o.l.. Det man forteller, skal ikke komme videre. Dette kan likevel ikke sammenlignes med skriftemålets taushetsplikt.

Vi vil bli flere prester, som kan svare på spørsmål på norsk og engelsk, og vi planlegger også å få en slik tjeneste på polsk. Interessen for denne tjenesten vil avgjøre hvor mange prester som vil bli involvert.

St. Olav kirkeblad innfører (gratis) abonnement

Det vil si at du ikke lenger får det automatisk i posten, men må melde deg på ved å sende ditt navn og din adresse til bladet, som beskrevet under i den røde boksen. Bladet vil fortsatt være gratis, men du må si ifra hvis du ønsker å få det i posten. Ønsker du fremdeles å få St. Olav fritt tilsendt i posten, må du innen 1. september 2017 melde fra. Fra september 2017 vil ingen som ikke abonnerer på bladet få det tilsendt.

 

Du kan si ifra på følgende måter: 

Send epost med navn og adresse til abonnement@katolsk.no

Send SMS til 417 16 052 med kodeord STOLAV etterfulgt av navn og adresse. 

Ring inn navn og adresse til: 23 21 94 21

Bladet kan også leses på nett her

Nordiske familiedager 2020 er avlyst

Pga. den pågående korona-pandemien melder Pastoralavdelingen ved Oslo katolske bispedømme at Nordiske familiedager 2020 fra 21. – 24. mai, dessverre er kansellert. Innbetalinger og påmeldingsgebyrer vil bli refundert snarlig. 

 

Hellige familie, be for oss alle!

Due to the present coronavirus pandemic's impact on our countries, The Pastoral Department of the Catholic Diocese of Oslo has announced that the Nordic Family Days 2020 May 21 to 24 have been cancelled. Payments and booking fees are being refunded to all registered participants these days. 

 

Holy Family, pray for us all.

Please reload

Hver fredag

etter 11-messen

ber vi 

Den Guddommelige Barmhjertighets

Rosenkrans

ved Jesus-bildet

bak i St. Olav kirke. 

Bli med!

ST. OLAV KATOLSKE

DOMKIRKEMENIGHET