smittevern 3 punkter.png
  • Blogger Black Square

#stolavmenighet

VELKOMMEN TIL ST. OLAV DOMKIRKEMENIGHET

Regjeringen har besluttet å innføre forsterkede, nasjonale smittevernstiltak for å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte. Dette betyr at det nå kun er tillatt med maksimalt 10 personer til stede ved feiring av den hellige messe innendørs. De nye reglene gjelder foreløpig i 2 uker, fra 4. januar og frem til 18. januar.

Påmelding til messer skjer elektronisk via billett.katolsk.no. Påmelding vil være tilgjengelig dagen før den enkelte messe. Ta kontakt med menighetskontoret dersom du har problemer eller behov for hjelp til påmelding.

Fordi det er et begrenset antall som kan være til stede i hver messe ber vi vennligst om at man unngår å melde seg til mange påfølgende messer, slik at flest mulig får anledning til å gå til messe. Av samme grunn ber vi om at du kansellerer din billettbestilling dersom du ikke vil benytte billetten.

WELCOME TO ST. OLAV CATHEDRAL PARISH

In order to maintain control of the spread of infection and to limit new increases in infection rates the Norwegian Government has decided to introduce stricter, national infection prevention measures. Hence it is now a limit of ten people for indoor celebration of the Holy Mass. The new rules are effective for two weeks from 4 January to 18 January.

Electronic preregistration at billett.katolsk.no. Registration is available the day before the Mass. Please contact the parish office if you have any problems or are in need of assistance for registration.

As there are a limited number of places available at each Mass we kindly ask you to avoid registration for several subsequent Masses so that as many as possible will be able to attend Mass. Please also remember to cancel your ticket if you do not need it after all.

Kirken er åpen for besøk til følgende tider. Vi tar forbehold om endringer i forbindelse med begravelser:

St. Olav domkirke:

Mandag – Torsdag:     0800 - 1830

Fredag:                         0800 - 2000

Lørdag og søndag       0800 - 2000

Vi ber deg vennligst om å overholde alle smittevernregler.

1. Hold avstand til andre

2. Bruk munnbind når du ikke kan holde avstand

3. Rens hendene med håndsprit

4. Hold deg hjemme hvis du er syk

Church opening hours. These may be subject to change in case of funerals.

St. Olav Cathedral:

Monday – Thursday:     0800 - 1830

Friday:                            0800 - 2000

Saturday and Sunday    0800 - 2000

We kindly ask you to follow the protection guidelines:

1. Keep social distance

2. Wear a mask when you can't keep necessary sosial distance

3. Clean your hands with hand sanitizer/disinfectant

4. Stay at home when you are sick

DIREKTESENDING AV DEN HELLIGE MESSE

LIVE STREAMING OF THE HOLY MASS

​St. Olav domkirkemenighet sender den hellige messe direkte daglig. Du kan følge messene enten på facebook eller youtube. Du finner sendetider og sendekanaler ved å trykke på lenken "SE MER" nedenfor.

There will be live streaming of The Holy Mass daily  from St. Olav Cathedral Parish. You may follow the Mass either on facebook or on youtube. You may find the broadcast times and channels by using the button/linkage "SE MER" below.

Gratis tilgang til digital trosformidling fra FORMED.org

Menigheten har kjøpt tilgang til FORMED.org til alle våre medlemmer. Det er et bibliotek av katolske filmer, bøker        og videosnutter for alle målgrupper. Det er gratis å registrere seg via FORMED.org/signup og søke etter St. Olav menighet i Oslo. Se videoen under for en smakebit av tjenesten.