top of page

OPPGAVER I MENIGHETEN

Vi trenger frivillige til mange oppgaver

I en stor og sammensatt menighet som vår er vi avhengige av mange frivillige til små og store oppgaver. Av og til trenger vi noen til å bake kaker, andre ganger trenger vi lærere til katekesen, en som kan spille piano, eller noen som kan hjelpe oss med kontorarbeid, eller med layout til en plakat eller et hefte, eller lage mat til et større arrangement. Oppgavene er mange og varierte, men vi vet ikke alltid hvem vi kan spørre.

Derfor går vi nå i gang med å lage et ressurskart så vi vet hvem vi kan kontakte når vi trenger hjelp. Så, om du kan tenke deg å bidra av og til når du har tid og anledning kan du registrere deg her på dette skjemaet.

 

Nevn kort hva du kan tenke deg å gjøre og angi hvor ofte du tror du har mulighet (det kan like gjerne være én gang i året som én gang uken).

Vi gleder oss til å samarbeide med deg!

En oppgave for deg?

Har du lyst til å undervise barn?

Vi trenger flere søndagsskolelærere, og håper at enhver som føler dette kallet vil melde seg på st.olav.menighet@gmail.com

Besøkstjeneste

Vil du bli besøke noen som ikke kommer seg til kirken så ofte?

Menigheten har mange medlemmer og noen av dem vil gjerne ha besøk, ofte eller av og til. Har du lyst til å besøke noen, så les mer her

Bli kirkevert?

Vi trenger flere kirkeverter

Kunne du tenke deg å gjøre en enkel, men viktig tjeneste i kirken noen søndager? 
Vi trenger flere kirkeverter som tar imot folk ved dørene og gir dem salmebok på 11-messen. Kirkevertene hjelper også folk med å finne sitteplasser. Er du interessert, ta kontakt med menighetskontoret.

Norskundervisning for innvandrere

Vi trenger lærere!

Har du litt tid til overs? Kunne du tenke deg å avse 2 timer enten på formiddager eller ettermiddager 10-12 torsdager? Vi gir deg kursmateriell og veiledning!                

Torsdager har menigheten et fast tilbud om norskkurs på ulike nivåer for arbeidsinnvandrere som ikke har råd til å betale for kurs. Disse språkkursene er viktige for å gi arbeidsinnvandrere et redskap for å fungere godt i Norge, både i forhold til arbeidet og for deres egen integrering i samfunnet. Dessuten er dette en god og viktig arena for å bli kjent med andre mennesker i samme situasjon og få et nettverk.

For mer informasjon kontakt Isabel.Hillestad@katolsk.no

SUPPE OG VENNSKAP

Vil du være med å spre glede?

Suppe og Vennskap er et karitativt initiativ av St. Olav Menighet. Vi er en gruppe katolikker som samles til å dele «vennskap i en kopp suppe». Vi går ut på gaten og tilbyr varm mat til narkomane og trengende som vi lager på menighetens kjøkken. Dette er en stor opplevelse og vi inviterer dere til å bli med.

Når? I september møtes vi både 12. og 26. kl. 16.00 for å lage suppen.

Hvor? I Mariagården (Akersvn. 16C). Ca. Kl. 18.00 går vi ut til Oslos gater.

Vil du bli med? Ta kontakt med Flor Santamaria pa E- post florsantamaria79@gmail.com eller SMS/ ring +4746881534.

Please reload

bottom of page