Grovbrød topp.jpg

Katolsk Grovbrød - Åndelig næring for sultne sjeler

Høsten 2021 åpner St. Olav domkirkemenighet i Oslo dørene igjen og ønsker velkommen til oppbyggelige samvær med foredrag og samtale om kristentroen og troens liv. Dørene åpnes (ja det blir fysiske møter!) kl. 18.30 med enkel servering og sosialt samvær, før selve møtet begynner kl 19. Talene strømmes også direkte på Facebooksiden til St. Olav domkirkemenighet og blir liggende i opptak. Diskusjon, samtale og bønn etter talen blir kun for de oppmøtte.

Kveldsmesse: Vi håper de fleste også deltar i menighetens kveldsmesse i St. Olav kirke kl. 18.00. Ikke lenger påmelding for å delta.

Trykk på arrangementstittel for å gå til Facebookevent. Her legger vi fortløpende ut opptak, skroll ned for å se det nyeste!

06. oktoberMgr. Torbjørn Olsen: Ikonets teologi

Vi beklager tekniske problemer med Facebook i starten.

Eirik - Brudemysteriet med logo.jpg