grovbrød i bredden_edited.jpg

Åndelig næring for sultne sjeler - fem onsdager kl 19 i menighetssalen

Høsten 2021 åpner St. Olav domkirkemenighet i Oslo dørene igjen og ønsker velkommen til oppbyggelige samvær med foredrag og samtale om kristentroen og troens liv. Dørene åpnes (ja det blir fysiske møter!) kl. 18.30 med enkel servering og sosialt samvær, før selve møtet begynner kl 19. Talene strømmes også direkte på Facebooksiden til St. Olav domkirkemenighet og blir liggende der i opptak. Diskusjon, samtale og bønn etter talen blir kun for de oppmøtte.

Trykk på arrangementstittel for å gå til Facebookevent:

22. september: Prof. Bernt T. Oftestad: Liv i en sakramental virkelighet

06. oktober: Mgr. Torbjørn Olsen: Ikonets teologi (påmeldingslink her 29. sept)

20. oktober: Sr. Katarina Pajchel OP: Av ørkenfedrenes visdom (påmeldingslink her 13. okt)

03. november: Biskop Erik Varden OCSO: Livet – og døden – i Kristus (påmeldingslink her 27. okt)

17. novemberMA.Teol. Eirik Steenhoff: Brudemysteriet – nøkkelen til kristen tro  (påmeldingslink her 10. nov)

Påmelding: På grunn av smittevern er antall deltakere begrenset. Påmelding åpner på billett.katolsk.no en uke før hvert arrangement. Du finner det blant St. Olavs arrangementer på aktuell dato, eller benytt direktelink som legges ut i listen over.

Kveldsmesse: Vi håper de fleste også deltar i menighetens kveldsmesse i St. Olav kirke kl. 18.00. Påmelding på billett.katolsk.no

Smittevern: Du må være helt frisk, fri for symptomer og ikke i karantene for å delta. Hold avstand og benytt antibac ved ankomst (vaksinerte intet unntak).